Nepsy tutuksi- koulukiertue

Nepsy tutuksi- koulukiertue

Nepsy tutuksi on kehittämäni luento lapsille ja nuorille.
Kyseessä on luento, joissa käsitelen neuropsykiatrisia oireyhtymiä. Luennon tarkoitus on lisätä tietoisuutta neuropsykiatrisista haasteista ja tarjota ajankohtaista tietoa opettajien lisäksi myös lapsille sekä nuorille. Tärkeää muistaa, että neuropsykiatriset haasteet voivat ilmetä hyvin eri tavoin eri ihmisillä!

Nepsy tutuksi- koulukiertue

Tavoitteeni on vähentää koulukiusaamista ja lisätä lasten sekä nuorten itsevarmuutta. Tahdon uskoa, että kertomalla erityispiirteistä lapsille ja nuorilla, tämä vähentäisi koulukiusaamista.
Luokkakaverit ymmärtäisivät kaveria varmasti paljon enemmän, jos he tottuisivat ajatukseen erilaisuudesta. Kun aluksi kuullaan tietoa, sitten totutaan ajatukseen ja lopulta erilaisetkin ihmiset hyväksytään. Laajasti ajateltuna tämä voisi jopa vaikuttaa syrjintään, haukkumiseen, nimittelyyn, diagnoosin käyttämistä leikittely tai haukkumasanana. Kukaan ei ole liian nuori kuullakseen siitä, että meitä on täällä maapallolla monia hyvin erilaisia ihmisiä ja osa erityisyyksistä voi olla supervoimia.

Olen iloisen pirskahteleva mutta lempeä ja en pidä tylsistä luennoista. Miksi siis vetäisin sellaista itsekkään. Tällaisen vierailun mielelläni päätän kysymysmahdollisuuteen. Lapset ja nuoret saavat esittää mieltään askarruttavia kysymyksiä. Luennon lopuksi lapset/ – nuoret tietää enemmän nepsy aiheesta ja ymmärtää erilaisuutta paremmin.

Luento on kestoltaan 45 minuuttia +15 min mahdollisille kysymyksille.

KUKA ON LUENNOITSIJA?
Olen Krista Lomas, Nepsy valmentaja, joka omien nepsy lasten myötä kiinnostui neuropsykiatriasta, erilaisuudesta ja nepsytietoisuuden levittämisestä. Olen herkästi innostuvaa tyyppiä , joka ei pidä unelmien saavuttamista mahdottomana. Olen työskennellyt lasten parissa yli 10 vuoden ajan ja kohdannut omien lasten diagnoosit. Nyt haluan auttaa lapsia ja nuoria ymmärtämään erilaisuutta!

Suosittelen lukemaan myös nuoren tarinan: ADHD ei ole adjektiivi

Nepsy tutuksi- koulukiertue

Jos haluat tutustua minuun enemmän, seuraa someani Instagram Facebook ja Youtube kanavaani.

Jos olet peruskoulu ikäisen lapsen tai nuoren vanhempi, suosittelen ottamaan yhteyttä koulunne rehtoriin tai opettajaan ja pyytää heitä olemaan yhteydessä minuun.

Ota yhteyttä!

Designed By David Lomas