About me

Olen Krista, 41-vuotias Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, neurokirjon kokemusasiantuntija, kolmen lapsen äiti ja esikoiskirjailija.

Elämäni muuttui vuonna 2014, kun keskimmäinen lapseni sai Autismi diagnoosin. Kulutin kaiken energiani tutkien kaikkea, mitä on tiedettävä autismikirjosta ja tavoista, joilla voisin auttaa lastani.
Syksyllä 2015 esikoisellani diagnosoitiin ADHD. Muutamassa vuodessa elämämme oli muuttunut erityislapsiperheen elämäksi. En ollut koskaan ennen tuntenut olevani yksinäisempi ja peloissani, kuin tuon kahden vuoden aikana. Kaikesta huolimatta lupasin itselleni, että mitä tahansa auttaakseni lastani.

Ajattelin, että minun olisi opittava kaikki neuropsykiatrisista haasteista, jotta voisin auttaa lapsiani. Ei varmaan löydy yhtäkään tietokirjaa tai nepsy-opasta, jota en olisi lukenut. Ei ole olemassa yhtään terapiaa tai rutiinia, jota en ole kokeillut lasteni kanssa. Jotkut olivat toimivia ja jotkut täysin epäonnistuneita.

Kolmesta lapsesta, kahdella on yhteensä viisi diagnoosia. Mutta meidän perheessämme ei puhuta siitä, että osa perheenjäsenistä on “erilaisia”. Meillä eletään nepsy-perheen arkea täydellä sydämellä ja olen lapsiani suojeleva leijonaemo.

Diagnoosit ei määritä elämäämme.

Kaiken kokemuksen, kompuroinnin ja onnistumisten pohjalta rakensin itselleni valmennus yrityksen. Yrittäjyys on mahdollistanut sen, että voin olla enemmän läsnä lasteni elämässä ja pystyn olemaan sellainen äiti sekä omaishoitaja kuin haluan olla-

On tärkeää muistaa, että muutos tapahtuu usein pienin askelin ja että se voi vaatia aikaa ja kärsivällisyyttä. Jos haluat tutustua itseesi ja muuttaa elämääsi, olen täällä luodakseni sinuun uskon, antaa sinulle työkaluja. Työskentelytapani on elämänmyönteinen, rauhallinen ja innostava.
The most important values are Trust, Equality, Perseverance, Positivity, and Collaboration.

Olen täällä sinua varten,

Krista
Designed By David Lomas