Oletko koskaan harkinnut ammattijärjestäjän palkkaamista? Luuletko, että voisit hyötyä ammattilaisen neuvoista? Anna ammattijärjestäjän auttaa. Lopussa löydät myös tarjouksen mitä ei kannata ohittaa!

Ammattijärjestäjän palveluita opiskelijahinnoilla

Jokaisella ihmisellä on ainutlaatuinen näkemys järjestetystä kodista. Jokainen ihminen on erilainen, mikä tarkoittaa, että ammattijärjestäjä räätälöi jokaiselle henkilökohtaisen suunnitelman asiakkaan kanssa yhdessä. Myös syitä on useita, miksi joku palkkaa ammattijärjestäjän.

Saatat pohtia, mitä ammattijärjestäjän työnsä pitää tarkalleen sisällään. Yksinkertaisesti sanottuna ammattijärjestäjä on henkilö, joka on koulutettu auttamaan sinua järjestämään fyysisiä tai digitaalisia tiloja elämässäsi. Tämä voi olla tietty tila, kuten varasto, vaatehuone, keittiö tai se voi olla koko kotisi.
Monet ihmiset ajattelevat, että ammattijärjestäjä astuu kotiisi, karsii sen turhista tavaroista ja siivoaa sen asiakkaalle. Sitä EI ammattijärjestäjä tee. Suunnittelu, karsiminen ja järjestäminen tehdään asiakkaan kanssa yhdessä. Asiakas on se kuka tekee lopullisen päätöksen mitä pidetään ja mitä laitetaan pois. Ammattijärjestäjä on tukenasi ja apuna kun järjestetään koti toimivaksi. Koti missä arki toimii ja missä on helppo hengittää.

Ammattijärjestäjän palveluita opiskelijahinnoilla

Järjestäminen ammattijärjestäjän kanssa voi auttaa asiakasta karsimaan, järjestämään tavaroita ja löytää säilytysratkaisuja.

Haluaisitko, että kodin siistinä pitäminen helpottuisi ja tavarat löytyisi helpommin? Yllä olevat tarjoushinnat on voimassa 30.6.2024 asti. Laitetaan kotisi kuntoon ennen kesälomia!

Laita sähköpostia tai soita, katsotaan miten voin auttaa sinua!
info@ihmemutsi
0451417303

Designed By David Lomas