Tietoa minusta

Krista Lomas

Olen 40-vuotias kolmen lapsen äiti. Koulutukseni on Nuoriso & Vapaa-ajanohjaaja ja Lähihoitaja. Lisäksi olen suorittanut Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja- koulutuksen. Olen myös Autismiliiton kokemusasiantuntija.

Erityisosaamistani on vanhemmuus, nepsy-oireet, elämänhallinta, kaksikielisyys perheessä, tunnetilat ja tunteet.
Työkokemusta varhaiskasvatuksen parissa on kertynyt yli 10-vuotta.

Se mitä kuuntelen, katson ja luen on suora vaikutus ajatusmaailmaani. Sen vuoksi opiskelen omatoimisesti ja päivitän osaamistani myös tulevaisuudessa.

Intohimoni varhaiskasvatuksen sekä koulun toiminnassa on toimivat oppimis- sekä leikkiympäristöt. Tarkoitan tiloja ja paikkoja, joissa oppiminen ja leikkiminen tapahtuvat. Viimeaikoina olen kiinnostunut kuinka varhaiskasvatuksen sekä koulun tilat palvelevat nimenomaan lapsia joilla on neuropsykiatrisia haasteita. Tulen mielelläni konsultaatio käynnille päiväkoteihin ja kouluihin näissä sekä muissa nepsy teemoihin liittyvissä asioissa.

Työskentelytapani on elämänmyönteinen, rauhallinen ja innostava. Tärkeimpiä arvoja ovat Luottamus, Tasa-arvo, Periksiantamattomuus, Positiivisuus ja Yhteistyö.

Valmennus on mahdollista toteuttaa myös englanniksi.

Tarina yrityksen takana

Minulla on ollut lapsesta lähtien kiinnostus lastenhoitoon ja siksi lähdinkin nuorena opiskelemaan ensin nuoriso ja vapaa-ajanohjaajaksi ja myöhemmin vielä lähihoitajaksi. Myöhemmin kohtasin kahden lapsen diagnoosit . Diagnoosien jälkeen olen elänyt omaa nepsy-perheen arkea täydellä sydämellä.
Työssäni varhaiskasvatuksessa, kuin omassa perheessä tutuksi ovat tulleet niin kielelliset erityisvaikeudet, ADHD ja muut neuropsykiatriset haasteet. Kiinnostus neuropsykiatrisia haasteita kohtaan heräsi ja halu auttaa parhaalla mahdollisella tavalla omia lapsiani oli suuri. Lopulta päädyin ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan opintoihin syksyllä 2021. Heti opintojen alussa minulle kirkastui ajatus siitä, että haluan perustaa yrityksen Nepsy-valmentajana. Koulutus vahvisti entisestään osaamista ratkaisukeskeisyydestä ja sain valtavasti konkreettisia työkaluja.

Valmennusten kautta haluan tuoda sinun ja perheesi arkeen paljon positiivista energiaa ja iloa. Yhdessä voimme löytää juuri sinun vahvuudet ja etsiä vastaukset kysymyksiin.

Missioni on auttaa nepsy perheitä, lapsia, nuoria sekä ammattilaisia.
Kiinnostuitko valmennuksesta? Haluatko kysyä lisää?

Ota yhteyttä! Voit soittaa minulle suoraan 0451417303

Keskustelen mielelläni kanssasi lisää!