Tietoa minusta

Nepsy valmentaja, Autismiliiton kokemusasiantuntija, kolmen lapsen äiti, puoliso, yrittäjä, hyväntekijä, unelmien toteuttaja, Varhaiskasvatuksen moniosaaja ja esikoiskirjailija.

Sen jälkeen, kun keskimmäinen lapseni sai Autismi diagnoosin vuonna 2014, kulutin kaiken energiani tutkien kaikkea, mitä on tiedettävä autismikirjosta, tavoista, joilla voin auttaa lastani. En ollut koskaan ennen elämässäni tuntenut olevani yksinäisempi ja peloissani kuin silloin. Päätin kuitenkin vannoa itselleni, että tekisin kaiken ja mitä tahansa auttaakseni lastani.
Syksyllä 2015 esikoisellani diagnosoitiin ADHD, tämän jälkeen diagnooseja on tullut muutamia lisää. Kertaheitolla elämämme muuttui erityislapsiperheen elämäksi.

Tiesin, että minun olisi opittava kaikki neuropsykiatrisista haasteista, jotta voisin auttaa lapsiani. Ei varmaan löydy yhtäkään tietokirjaa tai nepsy-opasta, jota en olisi lukenut. Ei ole olemassa yhtään terapiaa tai rutiinia, jota en ole kokeillut lasteni kanssa. Jotkut olivat toimivia ja jotkut täysin epäonnistuneita.

Nyt elämme suurperheen arkea, jossa kahdella lapsella kolmesta on yhteensä seitsemän diagnoosia.  Mutta meidän perheessämme ei puhuta siitä, että osa perheenjäsenistä on “erilaisia”.
Tämä on meidän näköistä elämää.

” Diagnoosit ei määritä elämäämme.”

Koettelemusten ja vaikeidenkin aikojen kautta olen löytänyt intohimon ja lopulta päätin perustaa nepsy valmennus yrityksen. Valmennusten kautta haluan tuoda lasten, nuorten ja perheiden arkeen paljon positiivista energiaa ja selkeyttä. Yhdessä voimme löytää vahvuudet ja etsiä vastauksia kysymyksiin. Olen myös kiinnostunut siitä, kuinka varhaiskasvatuksen sekä koulun tilat palvelevat nimenomaan lapsia, joilla on neuropsykiatrisia haasteita. Tulen mielelläni konsultaatio käynnille päiväkoteihin ja kouluihin näissä sekä muissa nepsy-teemoihin liittyvissä asioissa.

Missioni on tukea, rauhoittaa ja innostaa nepsy lasten vanhempia. Uskon vahvasti siihen, että olet lapsesi tukipilari ja suunnannäyttäjä. Olen täällä luodakseni sinuun uskon, antaa sinulle työkaluja, joilla voit auttaa lastasi. Työskentelytapani on elämänmyönteinen, rauhallinen ja innostava.
Tärkeimpiä arvojani ovat: luottamus, tasa-arvo, periksiantamattomuus, positiivisuus ja yhteistyö.


Odotan tapaamistamme!

Designed By David Lomas